Tamplarie PVC REHAU

SISTEMELE PENTRU FERESTRE REHAU

GENEO® – NOUA DIMENSIUNE IN DOMENIUL CONSTRUCTIEI DE FERESTRE

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii. Cu profilele GENEO® puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna. RAU-FIPRO®,reteta inovativa a materialului marca REHAU, asigura atat cea mai inalta stabilitate si rezistenta, cat si caracteristici statice care pana acum nu erau posibile fara armarea cu profile de otel. Prin RAU-FIPRO® , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.
FG

GENEO®

este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre pe adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii.Cu profilele GENEO® puteti sa realizati ferestrele cele mai eficiente energetic din clasa lor. Veti obtine climatul confortabil pe care vi l-ati dorit dintotdeauna.
Prin RAU-FIPRO® , dupa constructia avioanelor si Formula 1, acest compozit de fibre se foloseste pentru prima data si in constructia de ferestre.

FG

REHAU BRILLANT-DESIGN

Sistemul de profile cu adancime constructiva de 70 si 80 mm pentru constructii de calitate
Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designuluit. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm cu 5 camere de aer izolante, sau adancimea constructiva de 80 mm cu 6 camere, sistemul fonoizolant se adapteaza intotdeauna standardului consumului redus de energie. Aspectul estetic impecabil este realizat prin designul rotunjit sau oblic al canaturilor si al ramelor.

FG

EURO-DESIGN 60

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru solicitari de baza in constructia de obiecte
Sistemul constructiv de baza cu 3 camere si adancime de constructie de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu solicitari reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul

FG

EURO-DESIGN 70

Izolatie termica eficienta pentru constructii de locuinte si birouri
Dumneavoastra investiti mult in casa Dvs. Aceasta trebuie sa corespunda dorintelor Dumneavoastra pana la cel mai mic detaliu. Daca puneti accent si pe design, confort si costuri reduse prin izolatte eficienta, atunci ferestrele din profile Euro-Design 70 reprezinta alegerea corecta. Sistemul cu 5 camere pe adancime de 70 mm indeplineste toate cerintele noilor norme energetice in vigoare.

La Florida Gold,

fiecare proiect este o referinta pentru noi, este esential sa fim aproape de tine in fiecare etapa a procesului de achizitie. Astfel, consilierii nostri tehnici si de vanzari, prin experienta si pregatirea lor, iti ofera solutia potrivita din punct de vedere constructiv, tehnic si financiar.

SISTEME DE PROFILE PENTRU USI EXTERIOARE REHAU

FG

USI CULISANTE

Usi culisante in plan paralel Rehau
Prin intermediul sistemului de usi culisante in plan paralel de la REHAU se pot realiza in mod elegant trecerile armonioase de la spatiul destinat locuirii la balcoane sau terase. Suprafetele vitrate mari, spatiile inundate de lumina si o atmosfera deschisa – usile culisante optimizeaza calitatea locuintei. Indiferent daca este vorba despre cladiri vechi sau noi, usile culisante REHAU Brillant-Design conving prin posibilitatile flexibile de utilizare.

FG

FORME SI CULORI

Posibilitati nelimitate de configurare, pentru dorinte individuale
Forma si culoarea ferestrei influenteaza in mod esential intregul aspect al unei cladiri. Pentru o nota individuala, configurati atat ferestrele si usile cat si rulourile exterioare, obloanele si peretii-cortina in culori conform preferintelor dumneavoastra. Iar in ceea ce priveste formele, fantezia aporoape ca nu cunoaste limite.

FG

DIVERSITATE IN SISTEM

Usa de intrare reprezinta cartea de vizita a casei. Pentru a indeplini aceasta exigenta, REHAU ofera solutii sofisticate, cu design modern sau clasic. Impreuna cu sistemele de profile pentru ferestre REHAU, se creeaza o imagine de ansamblu de calitate si coerenta a obiectivului

FG

FERESTRE MODERNE

Calitate de marca pentru exigente inalte
Ferestrele, usile exterioare, rulourile, obloanele si fatadele moderne construite cu sistemele de profile REHAU se disting prin numeroase avantaje. Solicitarile actuale, cum ar fi izolarea termica, protectia antiefractie si fonoizolarea pot fi luate in calcul in mod individual si in functie de situatie. Suplimentar, sistemele se caracterizeaza prin durabilitate, design atemporal si intretinere usoara.

FG

IZOLARE TERMICA

Protejeaza economiile si sporeste confortul locuintei dvs.
Importanta izolarii termice este in crestere fata de costurile de incalzire, care raman in fundal. Nu trebuie sa mai platiti pentru energia de care nu mai aveti nevoie, gratie ferestrelor si usilor izolante termic.

  • Posibilitate redusa de aparitie a curentilor de aer
  • Reducerea costurilor de incalzire
  • Distributia egala a temperaturii in incapere
  • La case pasive: ferestre din profile REHAU Clima-Design cu o valoare Uf = 0,71 W/m²K
  • La casele cu consum redus de energie: ferestre din profile REHAU Brillant-Design MD cu o valoare Uf = 1,1 W/m²K
  • La usile de exterior: usi din profile REHAU Brillant-Design cu panouri ce acopera canatul si o valoare Uw = 0,78 W/m²K (certificate pentru case pasive)
  • La fatade: fatade din profile REHAU-Polytec 50 PHZ cu o valoare Uf = 0,76 W/m²K
FG

FONOIZOLARE

Reduce poluarea fonica si va asigura confortul
Zgomotul poate fi deranjant sau poate chiar dauna sanatatii. In functie de locatia cladirii – pe o artera principala sau in apropierea unui aeroport – si in functie de scop – cladire de birouri sau locuinta – exista cerinte individuale. Cu ajutorul ferestrelor din profile REHAU beneficiati de raspunsuladecvat solicitarilor dumneavoastra individuale. Astfel, dumneavoastra va puteti dedica lucrurilor importante in linistea locuintei proprii

FG

PROTECTIA ANTIEFRACTIE

Sporeste gradul de siguranta
Importanta izolarii termice este in crestere fata de costurile de incalzire, care raman in fundal. Nu trebuie sa mai platiti pentru energia de care nu mai aveti nevoie, gratie ferestrelor si usilor izolante termic. Suplimentar, ferestrele si usile izolante reduc curentii de aer, pentru o distributie mai uniforma a caldurii si un confort sporit.

FG

INTRETINERE SI REPARATII

Pentru mentinerea valorii ferestrelor
Intretinerea regulata a ferestrelor, usilor de balcon si exterioare din profile REHAU are un efect pozitiv de-a lungul anilor asupra mentinerii valorii. In ceea ce priveste aspectul si functionalitatea, va bucurati pentru un timp indelungat de o calitate durabila.

Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de diverse ca si obiectivele constructiilor asupra carora efectueaza lucrari. Cine doreste sa detina in prezent calitatea de partener competent nu trebuie sa lase nici o problema fara raspuns. De aceea, REHAU ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sistemul certificat de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi prezenta pe toate pietele internationale importante, REHAU a elaborat game de produse adaptate cerintelor nationale si regionale.

IN SUS