Tamplarie Aluminiu


Grupul de firme Florida ia fiinta in 2000 si are ca obiect principal de activitate producerea tamplariei PVC si ALUMINIU cu geam termoizolant si producerea de blocuri ceramic de constructii.

Sistemele ALUMIL respecta cu strictete standardele europene, asigurand compatibilitatea folosirii a numeroase accesorii, mecanisme si componente existente pe piata. De asemenea, se folosesc profile speciale de toc care permit montarea in plus fata de rama de cercevea si a plasei contra insectelor si a obloanelor. Sistemele Alumil ofera posibilitati multiple de realizare a etansarii la partea inferioara a usilor, profilele pot fi vopsite in orice nuanta din gama de culori RAL sau alte culori speciale alese de beneficiar.

Sistem batant cu bariera termica SMARTIA M11000


Descriere: SMARTIA M11000 este un sistem din aluminiu, cu bariera termica, ce acopera o gama vasta de nevoi, in ceea ce priveste usile de acces, cu performante de top.

Avantaje : Raport calitate-pret foarte avantajos Nivel inalt de siguranta Eficienta energetica Atenuare fonica ridicata Grad inalt de functionalitate


Producem urmatoarele tipuri de tamplarie:


Sistem batant cu bariera termica SMARTIA M11000
Sistem batant cu bariera termica SMARTIA M11500
Sistem batant cu bariera termica COMFORT M9650
Sistem batant cu bariera termica SMARTIA M9660

Gama variata de profile din cadrul sistemelor asigura posibilitatea realizarii tuturor tipurilor de deschideri: ferestre cu simpla deschidere interioara sau exterioara (cu axa balamalelor verticala sau orizontala), ferestre cu deschidere oscilo-batanta, ferestre cu deschidere basculanta (axa balamalelor este situata la jumatatea ramei mobile, in pozitie verticala sau orizontala), usi/ferestre cu deschidere culisanta in plan-paralel, cat si usi cu posibilitatea de deschidere in dublu sens; atat usile cat si ferestrele pot fi intr-un canat sau in doua canate;

IN SUS