AVANTAJE

Proprietatile de izolare termica ale caramizilor sunt generate de porozitatea acestora rezultata din tehnologia de fabricatie. Se formeaza un amestec format din argila si nisip. Se da forma caramizii, se usuca si se arde la 95O C. Caramida - pastrator de caldura: un perete de caramida absoarbe energia naturala de la soare si pastreaza, in acelasi timp, caldura emanata din interior, Aceasta caldura este retrimisa in interior, chiar si dupa o perioada mai lunga de timp. Casele din caramida nu se racesc repede in timpul iernii si, de asemenea, raman racoroase in timpul verii.

Masurile de izolare fonica sunt necesare pentru a proteja o incapere de zgomotul de afara sau de la vecini. Propagarea zgomotului pe cale aeriana, prin impact si prin intermediul elementelor de constructie ale structurii ar trebui sa fie reduse la minim. Peretii exteriori solizi, construiti din blocuri ceramice FLORIDA, au un indice de izolare la zgomot aerian ridicat. Peretii exteriori sau interiori din produse ce fac parte din sistemul FLORIDA asigura un trai linistit, fara zgomotele obositoare din interiorul sau exteriorul cladirii.

O casa construita cu sistemul FLORIDA asigura calitate pentru o viata! Casele construite cu sistemul FLORIDA sunt durabile, avand o durta lunga de viata, proprietatile fiind mentinute timp indelungat.

Materialele ce fac parte din sistemul FLORIDA au o clasa de reactie la foc A1. Aceasta inseamna ca sunt clasificate ca "neinflamabile". Materialele de constructie neinflamabile reduc probabilitatea de a fi distruse. Rezistenta mecanica ridicata la care se adauga un nivel superior al valorii aderentei genereaza siguranta maxima. Caracteristicile structurale raspund cerintelor realizarii de zidarii exterioare si interioare.

Produsele FLORIDA sunt 100% naturale. Tehnologia de fabricatie are la baza folosirea celor 4 element: pamant, apa, aer, foc. Reciclare usoara in cazul demolarilor sau dezafectarilor.

Peretele construit din FLORIDA absoarbe energia naturala de la soare si in acelasi timp sa pastreze caldura emanata din casa. Peretele de caramida elibereaza mai tarziu, inapoi in casa, caldura absorbita. Astfel se salveaza energie termica - fluctuatiile de temperatura sunt echilibrate de absorbtia si eliberarea caldurii - in timpul iernii casa ramane calduroasa si vara se pastreaza un aer mai rece. Produsele ce fac parte din sistemul FLORIDA absorb umezeala din interior si o elibereaza repede in exterior. Asta inseamna ca suprafata peretului ramane uscata in orice sezon si astfel se asigura in incapere un climat deosebit de placut. Un climat interior deosebit, indiferent de anotimp Un camin linistit datorita proprietatilor de izolare fonica ale sistemului FLORIDA

IN SUS