Rulouri si jaluzele interioare

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale dau o nota de modernism atat locuintei cat si biroului dumneavoastra, dandu-va posibilitatea de a crea un interior original, de o eleganta distinsa.

Jaluzelele verticale se compun din sina de aluminiu vopsita in culoarea alba si din benzile textile sau stofe care sunt intr-o multitudine de texturi si culori . Stofele sunt tratate antistatic, nu necesita aproape nici o intretinere, deci sunt potrivite si pentru persoane alergice.

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important in amenajarea unui interior modern. Jaluzelele orizontale ofera protectie impotriva caldurii si, in acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafetei lamelelor. Diversitatea modelelor si a culorilor fac din acest produs unul dintre cele mai utilizate pentru umbrirea interioara

In proiectarea acestui tip de jaluzele a fost pus accentul pe integrarea perfecta a jaluzelei cu fereastra

Rulouri textile

RULOUL MINI JAZZ
Este cel mai simplu model de rulou si se poate folosi doar pentru dimensiuni mici datorita actionarii care este mica. Este actionat cu ajutoral lantisorului, nu are caseta si nici profile de ghidare. Se poate monta in tavan sau pe tocul ferestrei. Poate fi confectionat pentru dimensiuni de pana la 70/130 cm. Culoarea actionarii si a contragreutatii poate fi doar alba

Jaluzele Fantasy

JALUZELELE FANTASY imbina functionalitatea jaluzelelor verticale din pvc cu eleganta perdelelor. Sunt concepute pentru clientii care iubesc frumosul dar care totodata sunt si foarte pragmatici.

Sunt alcatuite din sina de aluminiu vopsita in alb, lamele din pvc si perdea care acopera lamelele pvc. Privita din interior si exterior intregul ansamblu arata ca o perdea uniform buclata cand lamelele pvc sunt deschise, sau ca si o perdea frumoasa prin care nu patrunde lumina decat intr-o mica masura in momentul in care lamelele din pvc sunt inchise..

IN SUS