DESPRE NOI

termopane de cea mai buna calitate

CINE SUNTEM ?

Incepand din anul 2000, grupul de firme Florida devine un jucator important

in domeniul constructiilor , detine o hala modern utilata cu utilaje performante in suprafata de 1200 MP si cu o capacitate de productie de peste 80 unitati pe zi.Dea lungul timpului compania noastra pe linga tamplarie PVC si ALUMINIU cu geam termopan s-a specializat in montarea usilor Porta Doors, producerea jaluzelelor vertical si orizontale , montarea usilor de garaj , placari bond, pereti Cortina , etc, cu o echipa dinamica si profesionista.

SUCCESUL nostru se datoreaza: adaptarii permanente la cerintele pietei, inovatiei permanente, viziunii de ansamblu, comunicarii permanente cu clientii si alegerii cu grija a furnizorilor.

* Cream produse naturale si durabile.
* Comercializam numai produse de calitate
* Clientul se afla în centrul preocuparilor noastre.
* Dezvoltarea serviciilor profesionale destinate clientilor.
* Sa ne construim un nume bazat pe calitatea produselor si serviciilor oferite de noi
* Ne bazam actiunile pe principii economice, sociale si ecologice.
* Suntem consecventi obiectivului nostru de crestere pe termen lung.
* Reactionam rapid provocarilor din mediul în care functionam.

link facebook

La FLORIDA GOLD

Alaturi de designul original si paleta coloristica deosebita, caracteristica principala a produselor oferite de FLORIDA GOLD este CALITATEA. Am fi ONORATI sa va numarati printre clientii sau colaboratorii nostri si va asiguram ca veti gasi in noi un PARTENER de nadejde.

“Florida Gold”

Domeniul principal de activitate este DISTRIBUTIA si MONTAJUL tamplariei din PVC SALMANDER, REHAU, a tamplariei aluminiu ALUMIL, cu geam termopan, a usilor PORTA DOORS si a produselor de umbrire pentru exterior si interior.

IN SUS